Gewijzigde bereikbaarheid

Onze openingstijden en bereikbaarheidstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m Vrijdag 07:30 uur – 12:15 uur en 13:00 uur – 17:00 uur
  • Zaterdag en zondag: Gesloten

Tot en met 5 april aanstaande houden wij de mogelijkheid open om de openingstijden per dag aan te passen, dat kan betekenen dat wij reeds om 16:00 uur sluiten. Wilt u zeker zijn dat u contact met ons kunt opnemen, dan vragen wij u contact met ons op te nemen vóór 16:00 uur.


In verband met de onzekere situatie rond het Coronavirus hebben wij voor al onze medewerkers pauzes en werktijden aangepast, dit om de kans op besmetting of verspreiding van het virus voor onze mensen en klanten tot een minimum te beperken.

Langskomen is niet meer mogelijk

Langskomen om uw bestelling op te halen of vragen te stellen op onze locatie is niet meer mogelijk. Wél leveren wij onze producten nog bij u thuis af. Heeft u vragen? Neem telefonisch (035-6013861) of per email (klantenservice@beijercontainers.nl) contact met ons op. Wij helpen u graag verder

Ophalen en leveren van containers, zand en grind

Voor uw bescherming en die van de chauffeur, verzoeken wij om ruime afstand te houden van elkaar. Wij hanteren hierbij een afstand van minimaal twee meter.

Contante betalingen nemen we liever niet meer aan. Als het niet anders kan, legt u dit in het zicht in een envelop voor de deur, als de chauffeur op de locatie is.

Levertijden en ophaaltijden kunnen vooralsnog in de meeste gevallen gewoon gehandhaafd worden, onder de huidige maatregelen die getroffen zijn volgens de overheid. Mocht dit veranderen, dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij danken u voor uw begrip!